Blog

A HR kulcsszerepe az üzleti transzformációban

A HR kulcsszerepe az üzleti transzformációban

Ma szinte minden vállalat digitális átalakuláson megy keresztül. A felhő és a mobil számítástechnika, a mesterséges intelligencia és az egyre növekvő automatizálás lehetőséget teremtett az üzleti élet szinte minden aspektusának átalakítására.

Minden sokkal gyorsabbá vált, és drasztikusan változik, ezért a cégeknek alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz, hogy megtarthassák piaci pozícióikat, és növekedhessenek.

A HR-nek az üzleti transzformációban kulcsfontosságú a szerepe hiszen új eszközökre, képességekre, flexibilitásra, képzésekre és az emberekre kell fókuszálnia.

Ezáltal tud lépést tartani a változásokkal, és így a létező legjobban szolgálni a cégek sikerét.

Fontos felkészülni arra, hogy a HR átalakítása agilis, felhasználókra fókuszáló és digitális legyen, amely lehetővé teszi egy új gondolkodásmód kialakítását és új HR-megoldások létrehozását.

 

Két évvel ezelőtt a cégvezetők 64% -a érezte világszertehogy a HR nem volt felkészülve az átalakulási változásokra. 2020-ban az cégvezetők 60%-a azt állítjahogy újragondolják HR-funkcióikatés tervezik a HR-átalakítását a hatékonyság növelésének érdekében. (Forrás: PwC 19. éves CEO felmérése, és a PwC 20. éves CEO felmérése)  

PWC: a HR szerepéről az üzleti transzformációban >>

Elizabeth Yates (Szervezeti és munkaerő-átalakítási tanácsadó partner - PwC) beszél arról, hogy az üzleti modellváltások hogyan befolyásolják a szervezetek működését, valamint azt a kritikus szerepet, amelyet a HR játszik a sikerhez szükséges folyamatok ki- /átalakításában.

A Rubicon Business Solution-nál elkötelezettek vagyunk HR szakértőink és HR tanácsadói szolgáltatásunk révénhogy támogatást nyújtsunk az Ön cégének is a HR megújításában. 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatkérés