HR projektek

Emberi erőforrással kapcsolatos kihívásokkal küzd és szeretné hatékonnyá tenni cégét?

HR-tanácsadási projektjeink számos olyan speciális emberi erőforrással kapcsolatos igényt fednek le, amelyekkel sok növekedésben lévő cég küzd.

Megoldás cége kihívásaira

HR tanácsadói projekteket úgy tervezzük, hogy az üzleti oldalról, vezetésről minél több terhet vegyünk le kiszervezett HR szakértővel vagy speciális projekt indításával.

 • Stratégia és szervezeti tervezés: Egyre több növekedésben lévő vállalat és szervezet kezdte megérteni, hogyan lehet HR feladataik kiszervezésével cégük versenyképességét és teljesítményét növelni, és a dolgozói elköteleződést növelni. HR szakértőink és HR tanácsadói szolgáltatásunk segítenek maximalizálni az emberi erőforrás menedzsment folyamataikat.
 • Teljesítménymenedzsment és motivációs stratégia: Az alkalmazottak teljesítményének kezelése kritikus fontosságú a magas vállalati teljesítmény eléréséhez. Segítünk egy olyan teljesítménymenedzsment rendszer megtervezésében, amely biztosítja, hogy a legtöbbet hozza ki munkatársaiból.
 • Utódlás tervezés: Létrehozunk egy stratégiai utódlási tervet, amely segít meghatározni a kritikus munkaköröket, kulcsembereket, a lehetséges utódokat és a készségbeli hiányosságokat.
 • Kompenzációs stratégia és tervezés: Kidolgozzuk a vállalat ösztönző- és kompenzációs tervét, amely versenyképes, méltányos és vonzza a megfelelő tehetségeket, miközben a vállalati kultúrán alapul és fokozza az elköteleződést.
 • Éves képzési programok: Olyan éves vezetői és munkatársi fejlesztési programot állítunk össze, amelyekről bebizonyosodott, hogy jelentősen javítják a szervezet termelékenységét és hatékonyságát. A képzési programok mindig a vállalat jelen helyzetén alapulnak.
 • Munkavállalói kézikönyv és vállalati politikák (policy) kidolgozása: Az HR szabályzatok, alkalmazotti kézikönyv a cége működést támogatja azáltal, hogy szabályozott keretet ad és megalapozzák vállalkozásának működését nap mint nap. Segítünk létrehozni vagy naprakészen frissíteni a HR szabályzatait.
 • Versenyképesség
  HR feladataik kiszervezésével cége versenyképességét, teljesítményét és dolgozói elköteleződést növelheti.
 • Kevesebb teher
  A HR projekteket úgy tervezzük, hogy az üzleti oldalról, a vezetésről minél több terhet vegyünk le.
 • Folyamatok maximalizálása
  HR szakértőink és HR tanácsadói szolgáltatásaink segítenek maximalizálni az emberi erőforrás menedzsment folyamatait.
 • Rugalmas megoldás
  A vezetői igényeknek megfelelően támogatjuk a projekt megvalósulását szakértő bevonásával, tanácsadással, teljes körű adminisztrációval és dokumentációval.
 • Motiváció
  Segítségünkkel Önnél dolgozhatnak a legtehetségesebbek, és hosszútávon képes lesz munkatársai motiválására.

A magas szintű szolgáltatási minőség és a rugalmasság a legfőbb értékünk, amivel biztosítjuk ügyfeleink elégedettségét.

Rugalmasság
Rugalmasság

Igényeinek megfelelően rugalmasan kap erőforrást addig, amíg szüksége van rá.

Gyorsaság
Gyorsaság

Az ügyvezetői igényekből kiindulva rövid idő alatt kiválasztjuk a cégnek legmegfelelőbb embert.

Magas minőség
Magas minőség

Interim vezetőink tudják hogyan kell vezetni, hatékonyságot növelni és kiemelkedően kommunikálnak munkatársaikkal.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatkérés