Blog

Töltsük fel energiaraktárainkat

A nyár végéhez közeledünk, és készülődünk már a szeptemberi visszatérésre az irodába.

A Rubicon csapatánál szem előtt tartjuk, hogy ahhoz hogy feltöltődve, kreatívan, teljes erőbedobással és jókedvvel tudjuk folytatni a munkát, szükségünk van pihenésre.

Éppen ezért kihasználva az utolsó napokat, rövid szabadságra megyünk.

Arról beszélgettünk a csapatban, hogy ki miben találja meg a kikapcsolódást, és hogy mennyire fontos, hogy szánjunk erre időt. Ez sokunknak sokfélét jelent: van akinek egy jó könyv elolvasása, egy hosszú kirándulás, egy fesztivál vagy vízparton töltött idő jelenti a kikapcsolódást.

Egy dolgot azonban mindenki egyöntetűen kívánt erre az időszakra: az ALVÁST!

Sokan nem alszunk eleget, amely növeli a stresszt, valamint koncentrációs és megannyi egészségügyi problémához vezet.

Persze nem elegendő csupán a szabadság ideje alatt kialudnunk magunkat, a hétköznapi életben is meg kell tanulnunk, hogy hogyan engedjünk el jobban dolgokat, és hogyan szánjunk több figyelmet a saját pihenésünkre.

Ennek a megtanulása nem egyszerű feladat, de fontos első lépés, hogy tudatában legyünk annak, hogy milyen módszerekkel válhatunk kipihentebbé, és egészségesebbé.

Örömmel osztjuk meg stratégiai partnerünk - Vada Gergely alvásszakértő, címzetes egyetemi docens, a Fusion Vital alapítójának - beszélgetését arról, hogy hogyan töltsük fel energiakészleteinket.

> > Beszéljünk az egészségről! Energiaraktáraink feltöltése Vada Gergely alváskutatóval

Jó pihenést kíván a Rubicon csapata!

 

A Rubicon Business Solution kidolgozza Önöknek azt a wellbeing programot, amire a dolgozóiknak mentális egészségük fitten tartásához szüksége van. 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatkérés